Podpora vývojářů

Diskuzní server pro podporu tvorby aplikací pro transakční část PVS.
Vítá vás Podpora vývojářů Přihlásit se | Připojit | Nápověda
v Vyhledat

Chyba v elektronické značce PVS - OSTRÁ VĚTEV

Poslední příspěvek 04-07-2009, 15:20 od admin. Počet odpovědí: 1
Řadit příspěvky: Předchozí Další
  •  04-06-2009, 11:32 1326

Chyba v elektronické značce PVS - OSTRÁ VĚTEV

Dobrý den,

na začátku roku jsem zde upozorňoval na chybu podpisu elektronické značky PVS na testovací větvi. Po mailové komunikaci s p. Hernadym byla chyba na testovací větvi částečně opravena (při mém posledním testování cca před měsícem se projevovala už jen při odpovědi na SUBMISSION_POLL).

Bohužel nyní se ta samá chyba přenesla na OSTROU VĚTEV PVS což je hodně nepříjemné (uživatelé proto nemohou odeslat z našeho komunikátoru podání). První začali volat dnes dopoledne. Provedl jsem test ostré větve a opravdu to vypadá na stejný problém jako dříve na testovací větvi (při kontrole podpisu značky vrátí metoda CAPICOM hlášku "Neplatný podpis"). Chyba ve značce se neprojevuje při každém dotazu, ale poměrně náhodně (snad podle toho který server PVS zpracovává požadavek).

Pro úplnost popisu chyby přidávám text dřívějšího mailu. Prosím o rychlé řešení uživatelé na mě tlačí.

Dobrý den,

dnes jsem zaznamenal problém při ověřování el. značky PVS testovací větve. Pro ověřování používám objekt CAPICOM SignedData a jeho metodu Verify. Dnes začala tato metoda při ověřovaní el. značky testovacího PVS vracet chybu "Neplatný podpis". Pro jistotu jsem zkusil i ověření pomocí funkcí knihovny CryptoApi a opět jsem dostal stejnou chybu. Při odesílání na ostrou větev se chyba neprojevuje.

-STj-

•  04-07-2009, 15:20 1328v odpovědi na1326

Re: Chyba v elektronické značce PVS - OSTRÁ VĚTEV

Dobrý den,

jeden ze serverů ve farmě měl špatnou konfiguraci, která už byla odstraněna a problém byl vyřešen.

Zobrazit jako kanál RSS ve formátu XML